top of page

התפיסה שלנו בתחום החינוך מושתתת על:

הבנת עולם של החניכים במוסד / כפר / פנימייה.

המוסד הוא הבית והמטבח צריך לספק את כל הצרכים.

אנחנו מתייחסים לכל הצרכים  הפיזיולוגים והרגשיים הקשורים לנושא המזון במוסד.

מתוך ההבנה הזאת בנה צוות רב מקצועי הכולל שפים, אנשי טיפול, חינוך ודיאטנית את קונספט שיבולת. הקונספט מתייחס באופן רב מימדי לחזון שלנו כיצד חניכים וחניכות צריכים  לקבל שירות בחדר האוכל.

הסעדה למוסדות חינוך

Catering to educational institutions

ההתיחסות בקונספט היא

- תפריט עשיר וססגוני – חומרי הגלם איכותים, התפריט מאוזן, מגוון, מקושט והפרזנטציה צבעונית ומזמינה.      

- צוות המטבח בשבולת – צוות המטבח בשבולת, בעל ניסיון מקצועי רב, שירותי ועובר הדרכות רבות.  דגש מיוחד מושם על הופעת העובדים (לכל עובד מערכת לבוש לעבודה במטבח ולאחר מכן מערכת ממתוגת ונקיה להגשה ולשירות).

לוגו שיבולת איכותי שקוף.png
לוגו-ש.png
bottom of page